Uw netwerk voor succesvol detacheren!

McMurthy

Sneek
Noorderrak 18
8604GB

Neem contact op

Azure/Cloud/Devops Engineer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Amstelveen
Naoufal Ahaytaf
25 jaar

Ik ben een resultaatgerichte DevOps Engineer en ervaren consultant met een bewezen trackrecord van vijf jaar in het ontwerpen en implementeren van robuuste infrastructuuroplossingen. Ik ben bedreven in het strategisch inzetten van automatiserings (Azure, Terraform, Kubernetes, CI/CD, etc.) om ontwikkelings- en implementatieprocessen te stroomlijnen, met naleving van het Agile Scrum-framework voor verbeterde efficiëntie en versnelde time-to-market. 

 

Mijn praktische expertise in datawarehousing draagt bij aan de verfijning van Business Intelligence (BI) en Extract, Transform, Load (ETL) processen. Ik ontvang erkenning voor effectieve samenwerking binnen multidisciplinaire teams. Software releases integreer ik naadloos en optimaliseer voortdurend workflows voor maximale effectiviteit. Mijn vaardigheid in het vakkundig automatiseren van processen wordt geprezen, en mijn toewijding om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën stimuleert innovatie. 

 

Met een vooruitstrevende mindset optimaliseer ik systeemprestaties door strategische automatisering. Als consultant ben ik toegewijd aan uitmuntendheid in elk project, waarbij mijn technische vaardigheden, ambitie en inzet voor automatisering aanzienlijk bijdragen aan het team.

 

Als persoon ben ik toegewijd, serieus, communicatief, oplossingsgericht en altijd op zoek naar samenwerking en resultaat.

 

Buiten de technologische wereld duik ik in twee werelden die mijn passies definiëren: motoren en adrenaline-gevulde avonturen. Of het nu gaat om het perfectioneren van de ideale motor of het zoeken naar sensatie in gedurfde ondernemingen, deze bezigheden bieden een verfrissend contrast met mijn digitale inspanningen. Ze zijn uitingen van creativiteit en precisie die weerklinken in mijn benadering als DevOps-ontwikkelaar en consultant.

Functie

Developer

Kennisgebieden

Data en Informatie
Development
Consulting

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process

Persoonlijke eigenschappen

Conceptueel denken