Uw netwerk voor succesvol detacheren!

3bird

Oostzaan
Skoon 6B
1511HV

Neem contact op

Full-Stack & NodsJS Developer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Amsterdam
DAVI Couria
leeftijd onbekend

Met veel enthousiasme wil ik u kennis laten maken met Davi S. Coura, een uiterst bekwame en ervaren engelstalige fullstackdeveloper uit Amsterdam, die ik met trots aanbeveel voor uw volgende project of opdracht. 

Davi heeft indrukwekkende ervaringen opgedaan in het ontwikkelen van robuuste en betrouwbare apps, vanaf de grond opgebouwd, en gebruikt door een aanzienlijke hoeveelheid gelijktijdige gebruikers. Zijn werk omvatte verschillende stadia, zoals de definitie van vereisten, ontwerp, codering, interface-implementatie, debugging en onderhoud. Met een passie voor het creëren van apps met aantrekkelijke UI, uitstekende UX en solide architectuur, heeft hij uitgebreide ervaring met ReactJS, NextJS, Angular 5, AngularJS, Express, NestJs, Javascript, TypeScript, Python, en meer.

Een aspect dat Davi bijzonder maakt, is zijn toewijding en zelfmotivatie, met veel bereidheid tot het leren van nieuwe technologieën en het verbeteren van zijn communicatievaardigheden. Hij is niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een echte teamspeler die collega's ondersteunt en motiveert, wat resulteert in een productievere en positievere werkomgeving voor iedereen.

Ik ben ervan overtuigd dat Davi een waardevolle toevoeging zal zijn aan uw team en een significante bijdrage kan leveren aan de succesvolle realisatie van uw projecten. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden om Davi's expertise in te zetten binnen uw organisatie.

Bedankt voor het overwegen van deze aanbeveling. Ik kijk uit naar een kans om dit verder met u te bespreken.

Functie

Kennisgebieden

Social media

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process