Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Servicedesk Coordinator

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Rotterdam
Abubacar Ahmed
36 jaar

Servicedesk Coordinator beschikbaar vanaf 1 april 2024.

Ik neem de leiding in het geven van trainingen op gebieden zoals timemanagement en projectbeheer, en mijn technische bekwaamheid blijft eveneens op hoog niveau.

Ik ben momenteel actief bezig met projecten rond Azure en CCNA, wat getuigt van mijn voortdurende betrokkenheid bij technologische ontwikkelingen. Mijn interesse reikt verder dan techniek alleen; ik ambieer een verschuiving naar projectmanagement/coördinatie of een meer uitdagende technische rol.

Wat mij onderscheidt, is mijn voorliefde voor een open bedrijfscultuur en mijn vastberadenheid om een inspirerende teammanager/ Coordinator te zijn. Ik draag bij aan een positieve werkomgeving door mijn waarden en inzicht in effectief teammanagement.

Met mijn veelzijdige vaardigheden ben ik een aanwinst op verschillende vlakken. Mijn vriendelijke karakter en intelligentie maken mij tot een gewaardeerde collega.

Functie

Teamleider
Ondersteuner

Kennisgebieden

KPI
Project Management
Servicedesk
Workflow

Vaardigheden

Development
Middleware

Methoden

Software Development Process
Beheer

Certificaten

Certificeringen Cisco