Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Be IT

Hilversum
Marathon 11E
1213PG

Neem contact op

Senior Cloud/ System Engineer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Doetinchem
Raymond Adihardjo
42 jaar

Raymond is een sympathieke, flexibele en resultaatgerichte Cloud en Citrix- System Engineer met ruime IT ervaring binnen meerdere internationale omgevingen. Zijn werkwijze kenmerkt zich door zijn enthousiasme, creativiteit en hij hanteert altijd een oplossingsgerichte aanpak. De afgelopen jaren heeft Raymond zich weten te onderscheiden doordat hij naast de techniek ook beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Hij kan goed luisteren naar de wensen van de organisatie/gebruikers en kan dit omzetten naar een technische omgeving welke zowel voor de gebruiker fijn is om mee te werken als voor de beheer omgeving die goed is te beheren en te onderhouden. Tevens pakt hij projecten zelfstandig op van begin tot einde.

Hij is flexibel, stressbestendig, heeft doorzettingsvermogen en wil zich graag blijven ontwikkelen. Ook kan hij goed projectmatig werken en projecten begeleiden.

Raymond is onder andere MCSA Azure, MCSA Windows Server 2016, MCSA M365,SCCM 2012, Citrix 7.15 en Agile Scrum Master gecertificeerd.

Functie

Kennisgebieden

Project Management
Servicedesk
System security
Data en Informatie
Load balancing
Insurance
Cybersecurity

Vaardigheden

Web services
Algemeen

Methoden

Software Development Process

Certificaten

Persoonlijke eigenschappen

Conceptueel denken