Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Sovitas b.v.

Utrecht
Computerweg 11
3542 DP

Neem contact op

Functioneel beheerder / systeembeheerder / M365

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Utrecht
Mustapha El Khalfi
38 jaar

Mustapha is een enthousiaste en gedreven IT-professional met een passie voor de nieuwste Microsoft-producten, met name gericht op cloudoplossingen. Zijn toewijding aan zijn vak blijkt niet alleen uit zijn technische vaardigheden, maar ook uit zijn klant- en servicegerichte aanpak. Als het gezicht van de IT-afdeling beschouwt hij zichzelf als een waar visitekaartje, altijd bereid om zijn expertise te delen en anderen te ondersteunen.

In zijn dagelijkse taken toont Mustapha zijn veelzijdigheid door het beheer van Microsoft 365 en Exchange. Zijn vermogen om snel te schakelen binnen diverse omgevingen en prioriteiten te stellen, stelt hem in staat om effectief volgens SLA's te werken. Zijn uitgebreide kennis strekt zich uit tot diverse infrastructuurcomponenten, waaronder Microsoft 365, Active Directory en Mobile Device Management (MDM) oplossingen.

Mustapha onderscheidt zich door zijn vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Zijn communicatieve vaardigheden maken hem niet alleen een gewaardeerde gesprekspartner voor collega's, maar ook voor opdrachtgevers. Momenteel is hij actief betrokken bij communicatie met stakeholders van verschillende gemeentes voor een migratie, waarbij hij zijn adviserende rol op het gebied van Microsoft 365 en Exchange vervult.

Naast zijn operationele taken draagt Mustapha bij aan het oplossen van complexe incidenten en het beantwoorden van gebruikersvragen. Zijn betrokkenheid bij de evaluatie en implementatie van de nieuwste beveiligingstechnieken getuigt van zijn proactieve houding en zijn streven naar continue verbetering.

Mustapha's waarde strekt zich ook uit tot zijn vermogen om actief bij te dragen aan het evalueren van nieuwe technologieën op het gebied van Microsoft 365 en Exchange. Zijn adviezen en inzichten dragen bij aan het succes van projecten en processen binnen de IT-afdeling. Mustapha is niet alleen een doelgerichte professional, maar ook een creatieve denker die graag met nieuwe ideeën komt en constructief meedenkt met de organisatie. Zijn betrokkenheid bij het adviseren over en evalueren van nieuwe technologieën weerspiegelt zijn toewijding aan het blijven innoveren en vooroplopen in zijn vakgebied.

Functie

Ondersteuner

Kennisgebieden

MDM
System security
Servicedesk
Consulting
Device Management
Managed services
Networking

Vaardigheden

Algemeen

Methoden

Software Development Process
Testing

Certificaten

Persoonlijke eigenschappen

Conceptueel denken