Uw netwerk voor succesvol detacheren!

BlueDutch B.V.

Rijswijk
Lange Kleiweg 52J
2288GK

Neem contact op

Servicedeskmedewerker

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Zoetermeer
Delano Que Siam
33 jaar

Delano is een zeer sociale en betrouwbare kracht binnen elk team. Hij heeft een hulpvaardige instelling en houdt zijn hoofd koel bij het zoeken naar een passende oplossing. Met meerdere jaren ervaring als eigenaar van een onderhoudsbedrijf heeft Delano geleerd goed te communiceren met de klanten en leveranciers en veel technische kennis vergaard. Delano heeft ook twee horecaondernemingen gehad, waar hij naast dienstverlenging ervaring heeft opgedaan in leidinggeven en sales. Zij werkverleden maakt hem aan de softskills kant zeer allround en hierdoor kan hij zich zonder moeite verplaatsen in alle soorten gebruikers.

Toen hij een nieuwe weg in wilde slaan is Delano gaan combineren waar zijn kracht en hart ligt. Techniek in combinatie met dienstverlenging werd zij nieuwe pad en is hij gestart als servicedeskmedewerker bij Danone, een grote, internationale IT-omgeving. De werkzaamheden die daar op hem afkwamen waren zeer breed en ook diepgaand, omdat hij daar de tijd kreeg om zaken goed uit te zoeken in plaats van binnen 20 minuten met een oplossing te komen. Zijn technische kennis heeft hier een aardige boost gekregen. Om zijn toekomstige doel, een consultancy functie, te bereiken studeert Delano naast zijn baan IT Business en Datamanagement aan de Hogeschool van Utrecht en gaat hij in 2024 starten met zijn Microsoft Azure certificering.

Functie

Kennisgebieden

Commerce

Vaardigheden

Environments (systems)