Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Working Spirit

Deventer
Keulenstraat 18
7418 ET

Neem contact op

Java Developer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Heteren
Jan Bob Jansen
31 jaar

Met mijn ervaring als Java ontwikkelaar en de pragmatische denkwijze die ik heb ontwikkeld als tester, ben ik in staat om snel effectieve oplossingen te vinden. Ik ben niet alleen een probleemoplosser, maar ook een actieve deelnemer die graag meedenkt en bijdraagt aan het team. Mijn ervaring onder andere bij SSI Schäfer en Forcare heeft mij uitgerust met een diepgaand begrip van projectlevenscycli en klantbetrokkenheid. Soms zijn de lastigste problemen op te lossen met een simpel antwoord en soms zijn de kleinste bugs de grootste zorg. In dat geval is het prettig om niet enkel voor de klant te zitten maar er ook naast.

In mijn vrije tijd fiets ik graag met mijn mountainbike over de heuvels in de Veluwe, hierbij worden de rode paden niet geschuwd. Dit is voor mij de manier om maandag weer fris en fruitig de issues van de week te gaan tackelen! Daarnaast staat er geregeld een 3D-printer te zoemen waar ik allerhande objecten voor ontwerp en uitprint. Dit gaat van nieuwe pootjes voor een toetsenbord tot vazen voor planten en alles ertussenin. Deze objecten ontwerp ik voornamelijk in SketchUp maar voor bijvoorbeeld het maken van swatches gebruik ik OpenSCAD.

Verder speel in vrije tijd ook nog graag spellen, hiervoor heb ik een Minecraft server, voorzien van enkele mods, draaien waar ik en 8 anderen opzitten. Voor de technische mensen wordt er zo nu en dan ook een Technik Server gedraaid. Voor mijzelf gaat de voorkeur uit naar storytelling/colony management games. Meestal ben ik dan meer bezig met mods werkend krijgen en logbestanden/errors door te spitten in plaats van het spel te spelen.

Functie

Kennisgebieden

Development
Workflow
Testing

Vaardigheden

Technieken

Methoden

Software Development Process
Testing

Certificaten