Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Working Spirit

Deventer
Keulenstraat 18
7418 ET

Neem contact op

DevOps Engineer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Den Haag
Dave Derichs
39 jaar

Mijn naam is Dave en ik ben een doorgewinterde techneut. Ik zie computers niet alleen als werk, maar ook als een hobby. Zo speel ik graag een uitdagende game en houd ik mij bezig met diverse knutselprojecten op het gebied van robotica en automatisering.

Ik ben mijn loopbaan begonnen als automatiseerder en mijn sterke kanten laten zich daar ook goed zien. Ik onderzoek graag manieren om dagelijkse taken en bezigheden te automatiseren, zodat ik meer tijd overhoud voor nieuwe innovaties. In de komende jaren wil mij graag verder ontwikkelen. Ik heb o.a. interesse in technieken zoals Google App Engine, Kubernetes, Azure, Docker, Terraform en Chef. Daarnaast lijkt het mij leuk om mij bezig te houden met het opzetten van een microservice architectuur of het geautomatiseerd opzetten en onderhouden van netwerkhardware.

Mijn thuis-setup is door de jaren heen behoorlijk uitgebreid met verschillende systemen die elkaar aanvullen. Ik beschik over een high-end gaming pc, een laptop met touchscreen voor de aansturing van mijn audio gear en een uitgebreide verzameling audioapparatuur, waarmee ik een kleine studio heb gecreëerd. Ook bezit ik een MacBook Air, voornamelijk voor het testen van Apple-software. Voor opslag, virtuele machines en andere containers maak ik gebruik van een Synology NAS, onder andere voor DNS en home automation.

Naast mijn liefde voor technologie ben ik ook gepassioneerd over het maken en produceren van muziek. Dit doe ik zowel instrumentaal als elektronisch. Ik speel voornamelijk op de elektrische gitaar, maar ben ook dol op het experimenteren met synthesizers en Digital Audio Workstations (DAWs). Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. Af en toe vind ik het leuk om te streamen, met onderwerpen variërend van gamen tot het maken van een tutorial over solderen en elektronica.

Functie

Verkoper
Ondersteuner
Tester
Teamleider
Starter

Kennisgebieden

IT Infrastructure
Statistics
Development
System security
Commerce
Project Management
Social media

Vaardigheden

Middleware

Methoden

Software Development Process

Certificaten