Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Be IT

Hilversum
Marathon 11E
1213PG

Neem contact op

Cloud Support Engineer / Modern Worplace Engineer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Regio Utrecht
Mohamed B
29 jaar

Mohamed is een flexibele, resultaatgerichte en communicatieve on-site support engineer/ modern workplace engineer die ruime ervaring heeft in het bieden van support aan gebruikers. Hij is creatief in het zoeken naar oplossingen en gaat geduldig met de gebruikers die hij ondersteunt om. Daarnaast is hij te typeren als een doelgerichte en georganiseerde werker, wat onder andere inhoudt dat hij goed kan omgaan met deadlines. Hij vindt het belangrijk om de klant centraal te stellen en die zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Mohamed heeft zijn MBO succesvol afgerond en is bezig met de het studeren voor het volgende certificaat. De reden dat hij na de MBO opleiding voor ICT Beheerder de beslissing heeft gemaakt om een MBO 4 Marketing en Communicatie opleiding te volgen heeft te maken met dat hij zich breed wilde ontwikkelen. De opgedane kennis kan hij in zijn IT carrière goed gebruiken doordat hij weet hoe hij het beste kan communiceren met gebruikers of klanten zowel telefonisch als via de mail. Nu wil hij zich verder ontwikkelen in de ICT binnen het bedrijfsleven, om zo door te groeien naar een volgende functie zoals Cloud engineer.

Mohamed kan goed zelfstandig werken maar vindt het ook prettig om binnen een groep te werken. In zijn privé tijd is hij graag sportief bezig.

Functie

Medewerker
Ondersteuner

Kennisgebieden

Desktop virtualization
Servicedesk
Commerce
System security
Managed services
MDM
AI
Social media

Vaardigheden

Algemeen
Web services

Methoden

Beheer

Certificaten