Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Be IT

Hilversum
Marathon 11E
1213PG

Neem contact op

Cloud Support Engineer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Haarlem
Maarten
27 jaar

Maarten is een flexibele, servicegerichte en communicatieve support engineer. Hij is analytisch sterk en probleemoplossend ingesteld. Daarnaast wordt hij omschreven als kalm, proactief en professioneel.

Als enthousiaste en leergierige teamspeler is Maarten altijd in voor een uitdaging. Zijn analytische vaardigheden in combinatie met een proactieve houding leveren effectieve resultaten op. In relatief korte tijd heeft hij zich weten te ontwikkelingen tot een serieuze en bekwame support engineer. Tijdens deze periode heeft hij veel extra taken en verantwoordelijkheden op zich genomen.

Buiten zijn werk is hij gepassioneerd over golf, gamen, festivals & musea. Daarnaast is hij voortdurend bezig zijn technische vaardigheden en kennis te ontwikkelen aan de hand van diverse certificaten. Momenteel is hij aan het studeren voor zijn AZ-104 Azure Administrator certificaat. 

Functie

Kennisgebieden

Managed services
Servicedesk
System security

Vaardigheden

Web services

Certificaten

Persoonlijke eigenschappen

Analytisch vermogen