Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Oracle en SQL Server DBA

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Almere
Spinweb Professional
60 jaar

Sinds 1999 ben ik actief als Oracle DBA vanaf Oracle versie 8 t/m 11g, waarbij ik voornamelijk voor grote financiële instellingen en overheid heb gewerkt in grotere complexe omgevingen. Ik ben Oracle 11  OCP gecertificeerd.

Naast Oracle DBA werkzaamheden ben ik ook actief betrokken bij het beheer van de aanwezige SQL Server Databases. In mijn werkzaamheden ben ik naast beheer DBA ook ingezet als project DBA o.a. in datawarehouse omgevingen.

Ik kan goed en duidelijk schriftelijk en mondeling communiceren zowel richting gebruiker, ontwikkelaar als collegae DBA’s en beheerders. Ik ben daardoor een goede teamplayer maar kan ook goed zelfstandig werken.

Tenslotte zal ik, waar mogelijk, werken aan een heldere structurering en volledige documentatie om zodoende het beheer- en changeproces te vereenvoudigen.

Functie

Coördinator
Developer

Kennisgebieden

Data en Informatie
Servicedesk
Application management

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process
Beheer
Design Patterns

Certificaten

Certificeringen Oracle

OptimaData

Naarden
Rubberstraat 8
1411 AL

Neem contact op