Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Working Spirit

Deventer
Keulenstraat 18
7418 ET

Neem contact op

Infrastructure / DevOps Engineer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Weert
Mees Van Straten
29 jaar

Mijn naam is Mees en ik ben een Infra / DevOps Engineer. In mijn vrije tijd wandel ik graag, fitness ik of ben ik bezig met techniek (bijv.: 3D printen). Momenteel ben ik druk aan de slag met een Kubernetes home-lab, waarin ik allerlei applicaties, zoals Home Assistant (Domotica platform), kan draaien. Met Home Assistant kan ik op afstand allerlei zaken rondom huis monitoren, zoals: camera’s en de thermostaat, maar ook het alarmsysteem dat ik heb gebouwd met allerlei sensoren. Hierdoor heb ik de mogelijkheid om in mijn vrije tijd met het Kubernetes-cluster verder te experimenteren met nieuwe technieken, zoals: Argo CD (GitOps), Grafana, Prometheus en een tal van andere tools.


Ik ben afgestudeerd als Software Developer, maar in de afgelopen jaren heb ik mij ook flink beziggehouden met Cloud platformen, zoals AWS en Azure. Het werken aan zowel de backend als de infrastructuur geniet mijn interesse. De DevOps mindset, waarbij je verantwoordelijk bent voor zowel het bouwen als het draaien van systemen (you build it, you run it), spreekt mij dan ook zeer aan.


Nieuwe dingen leren is iets waar ik veel energie van krijg. In het afgelopen jaar heb ik het AWS Solution Architect Associate examen behaald. Komend jaar wil ik nog meer certificaten halen om mijn kennis te vergroten. Afgelopen tijd heb ik veel geleerd over AWS en Terraform en ik wil mij daarin verder verdiepen.


In de IT is communicatie erg belangrijk. Daarom heb ik een consultancy training gevolgd, waarmee ik mijn soft skills heb kunnen verbeteren. Aan het delen van kennis hecht ik veel waarde. Of het nu collega’s zijn of studenten. In dit kader heb ik bij verschillende hogescholen workshops gegeven, zoals een Serverless AWS workshop. Dit was voor mij een mooie uitdaging om beter te leren spreken voor een groter publiek en mij aan te passen aan de verschillende leerstijlen.

Functie

Starter

Kennisgebieden

Project Management
Managed services
Data en Informatie
Development

Vaardigheden

Netwerken
Hardware

Methoden

Software Development Process