Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Ventus

Rijswijk
Laan van Oversteen 2
2289 CX

Neem contact op

Netwerk Engineer / Beheerder

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Rotterdam
Helder Alves
50 jaar

Helder is een gespecialiseerde netwerkengineer met een brede ervaring in Cisco-gerelateerde netwerken. Als netwerkexpert is hij zeer bedreven als het gaat om netwerk-operations, ontwerp en ‘Troubleshooting’. Zijn werkveld vindt dus voornamelijk plaats in de datacenters van zijn klanten. Helder is CCNP Routing & Switching, CCNA (Cisco) en CheckPoint Firewalls gecertificeerd, heeft Palo Alto Network Configuration and  Management training gevolgd en is op dit moment bezig met zijn certificering voor  Microsoft Azure Administrator en Networking Solutions certificering.

Helder heeft in diverse soorten omgevingen gewerkt, van grote multinationals in de telecom en hosting sector tot aan energiebedrijven en de Nederlandse veiligheidsketen. Hierbinnen heeft hij projecten afgerond op het raakvlak van Cisco, LAN, WAN, security en monitoring.

Zo is hij bijvoorbeeld verantwoordelijk geweest voor het beheer en de configuratie van het Europese netwerk van IKEA, waar hij onder meer de complete Nortel omgeving migreerde naar Cisco. Daarnaast heeft Helder gewerkt voor onder andere Joulz, VTS Politie, KPN en Easynet. Naast zijn grondige netwerkkennis brengt hij nog steeds zijn programmeerkennis in de praktijk door het automatiseren via intelligente scripts. Hierdoor is hij prima voorbereid op ontwikkelingen zoals Software Defined Networking (SDN) en IT automation.

Functie

Designer

Kennisgebieden

Development
Servicedesk

Vaardigheden

Methoden

Beheer

Certificaten