Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Ventus

Rijswijk
Laan van Oversteen 2
2289 CX

Neem contact op

Information Security Consultant/ Officer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Rotterdam
Casper Vliegenthart
28 jaar

Casper is een Information Security Consultant/ Information Security Officer met voor zijn leeftijd veel kennis en ervaring. Dat heeft hij onder andere aangetoond met de CISSP Certificering en zijn brede functie bij Huisman Equipment BV.

Caspers drijfveer is het weerbaarder maken van organisaties om calamiteiten, in welke vorm dan ook, te overleven. Of nog beter, om incidenten waar mogelijk te voorkomen. Hierbij ligt zijn focus op het aspect van Business Continuity. Het zien van progressie op dit gebied, bijvoorbeeld door verbetering van de basishygiëne binnen een IT-infrastructuur, geeft hem veel voldoening.

Na zijn studie heeft Casper zich bij Huisman Equipment als Information Security Officer in rap tempo ontwikkeld tot ‘Jack of all trades’. Zijn kennis en ervaring heeft hij dan ook kunnen onderstrepen met een CISSP-certificering. Dankzij zijn brede, holistische blik heeft Casper snel overzicht, waarmee hij de organisatie in no time vooruithelpt op het gebied van informatiebeveiliging.

Casper is van mening dat je na het stellen van een doel niet naar de enorme hoeveelheid werk moet kijken, maar meteen moet denken aan de volgende stap. Door grote taken in kleinere actiepunten op te delen, kom je stap voor stap dichter bij het gewenste resultaat, terwijl je tegelijkertijd flexibel genoeg blijft om een ander pad te kiezen, mocht er iets interessants of belangrijkers voorbijkomen.

Functie

Beheerder

Kennisgebieden

System security
Cybersecurity
Vulnerability management

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process