Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Ventus

Rijswijk
Laan van Oversteen 2
2289 CX

Neem contact op

Technisch projectleider voor applicatie- /infrastructuurmigraties en LCM

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Nieuwehorne
Spinweb Professional
63 jaar

Onze ICT professional is een ervaren technisch projectleider die zijn projectmanagementvaardigheden combineert met technische kennis op het gebied van IT-security, ICT-infrastructuur, Datacenters en Cloud. Dankzij zijn technische achtergrond functioneert Onze ICT professional optimaal in omgevingen waar techniek een belangrijke rol speelt.

Onze ICT professional is een uitstekend opgeleide en gecertificeerde projectleider. Hij is gecertificeerd Prince2 Practitioner sinds 2013 en is tevens gecertificeerd Scrum Master (CSM) sinds 2013. Hij heeft daarnaast zijn (ICT-)kennis aantoonbaar verbreed middels certificeringen op het gebied van beheer (ITIL v3 Foundation en BiSL) en informatie beveiliging (ISO27001/270002 - Information Security Practitioner (S-ISP)). Tijdens zijn jarenlange ervaring heeft Onze ICT professional veel kennis opgedaan van integratie en implementatie van data en spraaknetwerken (Voice over IP) en ontwikkelingen op het gebied van virtualisatie. Deze ervaring heeft hij toegepast op applicatie- en infrastructuurmigraties waarbij hij ook te maken had met performance, security, disaster recovery en coördinatie naar beheer en leveranciers. Hij heeft ruime ervaring in het organiseren en uitvoeren van complexe verhuizingen, implementaties en migraties naar de nieuwste infrastructuur, het begeleiden van medewerkers en het inrichten van ICT organisatieonderdelen. Branchekennis heeft Onze ICT professional o.a. verkregen in de telecom sector, de zorg en bij diverse overheidsinstellingen (centrale overheid en provincie).

Onze ICT professional is een gedreven, creatieve persoonlijkheid die gaat voor de te behalen resultaten gebaseerd op zijn brede inhoudelijke deskundigheid. Hij heeft oog voor zijn omgeving, spreekt de taal van de mensen en is door zijn sociale en didactische vaardigheden in staat een stimulerende werkomgeving neer te zetten, waarbij de benodigde kennis aan de medewerkers wordt overgedragen. Hij is gewend zelfstandig en gestructureerd te werken en is daarnaast iemand die goed in een team kan werken.

Functie

Beheerder

Kennisgebieden

System security
Servicedesk

Vaardigheden

Methoden

Certificaten